Κάτια Ζυγούλη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον μικρότερο γιο της!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη πέρα από δύο επιτυχημένοι επαγγελματίες, είναι και ένα απόλυτο ταιριαστό ζευγάρι! Οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, με την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα να αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση του έρωτά τους!

Ο γνωστός τραγουδιστής και το όμορφο μοντέλο έχουν θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα την οικογένειά τους και απολαμβάνουν κάθε στιγμή με τα αγγελούδια τους.

Η Κάτια Ζυγούλη το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αφού πλέον έχει ανοίξει και το δικό της κανάλι στο youtube και μοιράζεται με τους συνδρομητές της διάφορες πτυχές της ζωής της. Παράλληλα με αυτό, είναι λάτρης του Instagram, καθώς το προσωπικό προφίλ της είναι γεμάτο από ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές.

Πρόσφατα, η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον μικρότερο γιο της, τον 3χρονο Απόλλωνα, κάνοντας τους followers της να λιώσουν. Μαμά και γιος φορούν τις πιτζάμες τους και ποζάρουν αγκαλιά στο χαλί του δωματίου.

Δες τη φωτογραφία:

Η Κάτια Ζυγούλη είναι full time μαμά!

Read More

And More