Κάτια Ζυγούλη: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε με τον γιο της, Αλέξανδρο!

Βόλτα με τον γιο της Αλέξανδρο έκανε το απόγευμα της Πέμπτης η Κάτια Ζυγούλη. Μαμά και γιος βρέθηκαν στο πάρκο Magic Garden στη Ραφήνα, που είναι κοντά στο σπίτι τους. Η ευτυχισμένη μανούλα μάλιστα ανέβασε μία φωτογραφία με τον μικρό να παίζει με τα ζωάκια του πάρκου. “My cowboy”, σημείωσε κάτω από τη φωτογραφία.

Φαίνεται πως η όμορφη Κάτια έχει αρχίσει να αγαπάει την επαφή που έχει με τον κόσμο στα social media και ακολουθώντας τα χνάρια του συντρόφου της, Σάκη Ρουβά μοιράζεται συχνά προσωπικές της στιγμές.

Φυσικά, οι περισσότερες από αυτές αφορούν τα παιδιά της. Κάτια παρόλο που συνεχίζει να εργάζεται κάνοντας διάφορες φωτογραφίσεις (δες εδώ την τελευταία) είναι πάνω απ’ όλα μανούλα. Όσο ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ταξιδεύει στην Ελλάδα με το φαντασμαγορικό show The Ace Of Hearts Tour εκείνη φροντίζει τα τρία τους παιδιά.

Την Αριάδνη που έγινε 1 έτους τον Ιανουάριο, τον Αλέξανδρο που θα κλείσει τα 3 τον Οκτώβρη και έχει αδυναμία στη μαμά του και την Αναστασία, που είναι η μεγάλη της οικογένειας και η πιο δραστήρια.

Read More

And More