Κάτια Ζυγούλη: Καμάρωσε τον Σάκη Ρουβά στο Ηρώδειο μαζί με την κόρη τους Αναστασία – Φωτογραφίες TLIFE

Στην μεγάλη συναυλία με σκοπό την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27/6 η Κάτια Ζυγούλη μαζί με την μεγάλη της κόρη Αναστασία προκειμένου να απολαύσουν μαζί τον σύζυγό της Σάκη Ρουβά.

Η Κάτια Ζυγούλη άλλωστε είναι η πιο πιστή θαυμάστρια του Σάκη Ρουβά αφού φροντίζει να είναι παρούσα σε κάθε του συναυλία και να τον στηρίζει από τη θέση του κοινού.

Έτσι, δε θα μπορούσε να λείπει και από τη χθεσινή βραδιά που είχε και αυτόν τον ιδιαίτερο σκοπό, την ευαισθητοποίηση για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία κλασικής ορχήστρας εγχόρδων, από μέλη της Athens Philharmonia Pop Orchestra, ροκ μπάντας, και της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου και φυσικά, τον ίδιο τον Desmond Child επί σκηνής.

Στη συναυλία, εκτός από τον Σάκη Ρουβά συμμετείχαν σπουδαία και αγαπημένα ονόματα του διεθνούς μουσικού στερεώματος όπως: Alice Cooper,  Bonnie Tyler, Rita Wilson, The Rasmus.  Lena Hall, Γιώργος Λεμπέσης,  Kip Winger.  Chris Willis, Tabitha Fair,  Justin Benlolo και Andreas Carlsson.

Το TLIFE βρέθηκε στο Ηρώδειο όπου εκτός απ’ όσα συνέβησαν επί σκηνής, απαθανάτισε την Κάτια Ζυγούλη να κάθεται ανάμεσα στο κοινό παρέα με την μεγάλη τους κόρη Αναστασία να απολαμβάνει όλο το show.

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More