Κάτια Ζυγούλη: Κάνει έκκληση για τα δυο κοριτσάκια που αγνοούνται

Κορυφώνεται το θρίλερ για τα δυο 9χρονα κορίτσια, τις δίδυμες Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου, που αγνοούνται από την περασμένη Δευτέρα. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” εξέδωσε amber alert το οποίο κοινοποίησε μέσα από το instagram της και η Κάτια Ζυγούλη. Μητέρα και η ίδια καταλαβαίνει την αγωνία του πατέρα των κοριτσιών που αγωνιά για την τύχη των παιδιών του. Άλλωστε και τα δικά της παιδιά ήταν ανάμεσα σε αυτά που κινδύνευσαν από τη φωτιά που ξέσπασε στο Νέο Βουτζά όπου είναι το σπίτι τους.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις το πρώτο μήνυμα του Σάκη Ρουβά

Κάνει, λοιπόν, έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές που αναζητούν τα ίχνη των δύο δίδυμων κοριτσιών.

https://instagram.com/p/BlqUaoWAmJI/

Τα δίδυμα εννιάχρονα κορίτσια αγνοούνται από το Κόκκινο Λιμανάκι, στο Μάτι Αττικής. Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Read More

And More