Κάτια Ζυγούλη: Κάνει μάσκες ομορφιάς – Οι ετοιμασίες για τον γάμο της! [pics]

Η Κάτια Ζυγούλη ετοιμάζεται πυρετωδώς για μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, τον γάμο της με τον επί 14 χρόνια σύντροφό της και πατέρα των τεσσάρων παιδιών της, τον Σάκη Ρουβά. Ο γάμος του ζευγαριού έχει χαρακτηριστεί ο γάμος της δεκαετίας και, όχι άδικα, και θα γίνει στις 3 Ιουλίου, ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας, στην οικία της οικογένειας Βαρδινογιάννη, στην Εκάλη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο του Σάκη και της Κάτιας
Δυο μέρες μόνο της απομένουν για να κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες για την μεγάλη μέρα, όπου Σάκης και Κάτια θα ενώσουν τις ζωές τους με παπά και με… κουμπάρους! Η Κάτια Ζυγούλη ήδη άρχισε τα beaute της, ώστε να είναι ακόμη πιο όμορφη την μέρα του γάμου της. Μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με τις πρώτες ετοιμασίες, όπου ποζάρει η ίδια με μάσκα ομορφιάς, γράφοντας στην λεζάντα τις μέρες που απομένουν για την σημαντική της προσωπική στιγμή. Επίσης, έγραψε και δύο γλυκά hashtags #SakisKatia, #MiaZoiMazi που σε κάνουν να λιώνεις.

2+ Σημερα #SakisKatia #MiaZoiMazi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Η μέλλουσα Κυρία Ρουβά δεν έχει καθόλου άγχος για τον γάμο, καθώς έχει αρκετούς βοηθούς που ετοιμάζουν όλες τις λεπτομέρειες, όπως τα τέσσερα παιδιά της που έχουν πάρει αρκετά σοβαρά τον ρόλο τους.
“Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μια πρωτόγνωρη έλξη, τη βεβαιότητα ότι ο Σάκης είναι ο άνθρωπός μου. Από εκεί και πέρα, όλα κύλησαν γρήγορα, έντονα, καρμικά” δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Marie Claire για τον άνδρα της ζωής της.

κ

Getting ready to enjoy my #Stardome night @kentroathinon with my amazing man @sakisrouvas and @paola_official_page @officialtamta @kwnkouofficial @taniabreazou_official @kassiani.l

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Read More

And More