Κάτια Ζυγούλη: Ο πατέρας της εγκλωβίστηκε στις φωτιές στο Μάτι - Οι στιγμές αγωνίας που έζησαν [video]

Κάτια Ζυγούλη: Ο πατέρας της εγκλωβίστηκε στις φωτιές στο Μάτι – Οι στιγμές αγωνίας που έζησαν [video] | tlife.gr

Η Κάτια Ζυγούλη εδώ και μερικούς μήνες έχει αποφασίσει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική της ζωή και έτσι έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο youtube και κάθε εβδομάδα δημοσιεύει βίντεο με διαφορετικό περιεχόμενο. Αυτή τη φορά, η σύζυγος του Σάκη Ρουβά πήγε για αναδάσωση στο Νταού Πεντέλης και παράλληλα μίλησε για τις καταστροφικές φωτιές του 2018 που στοίχισαν τη ζωή σε 100 συνανθρώπους μας.

Το γνωστό ζευγάρι διαθέτει εξοχική κατοικία στο Νέο Βουτσά, όμως την ημέρα που άναψε η μεγάλη φωτιά έλειπε μαζί με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του στην Κέρκυρα για διακοπές. Η Κάτια Ζυγούλη ειδοποιήθηκε από μία φίλη της για μια φωτιά που υπάρχει στην Καλλιτεχνούπολη και μαζί με το Σάκη Ρουβά ζήτησαν από τους δικούς τους να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Ο πατέρας της, ο κύριος Νίκος, αφού πήγε σε ένα πάρκο τη μητέρα της μαζί με τον βενιαμίν της οικογένειας, τον Απόλλωνα, επέστρεψε στο σπίτι για να βοηθήσει τον αδερφό του Σάκη Ρουβά και έτσι εγκλωβίστηκε από τη φωτιά. Με τη βοήθεια ενός εθελοντή διασώστη ο πατέρας της σώθηκε!

Η ίδια μεταξύ άλλων ανέφερε: «Παίρνει ο πατέρας μου τον μικρό, τον Απόλλωνα, και για καλή μας τύχη αποφασίζει να τον πάει σε ένα πάρκο και όχι τελικά σε γειτονικό σπίτι, το οποίο τελικά κατέληξε να καεί. Απλά είχε τη φαεινή ιδέα να γυρίσει και να βοηθήσει τον Αποστόλη, τον αδερφό του Σάκη, να βάλει την πυρόσβεση, η οποία και τελικά μας έσωσε… ευτυχώς! Φτάνοντας σπίτι ο πατέρας μου, επιστρέφοντας από το πάρκο που έχει αφήσει τον μικρό μαζί με τη μητέρα μου, η φωτιά έχει φτάσει και στην προσπάθειά του να φύγει εγκλωβίστηκε.

Εγώ τώρα είμαι στην Κέρκυρα, κοιτάζω τη θάλασσα, το μόνο που ξέρω είναι ένα τηλέφωνο του Αποστόλη που μου λέει ότι η φωτιά έχει φτάσει και ότι ο πατέρας μου είναι εδώ: «Τι εννοείς είναι εδώ, πού είναι ο πατέρας μου, αφού τον έστειλα στο πάρκο». Παίρνω τηλέφωνο τον πατέρα μου, ο οποίος μου λέει «είμαι καλά, κλείσε» με μία φωνή πολύ ταλαιπωρημένη και το σήμα κόβεται, η μπαταρία πέφτει, κοιτάω τη θάλασσα μη ξέροντας αν ο πατέρας μου ζει ή όχι».

Δες το βίντεο:

Η Κάτια Ζυγούλη περιγράφει με συγκίνηση τις στιγμές αγωνίας που έζησαν.

READ more