Κάτια Ζυγούλη – Σάκης Ρουβάς: Η βόλτα στην Αθήνα και η επίσκεψη στο Μουσείο Μπενάκη! [pics]

Τι κι αν το πρόγραμμά τους είναι καθημερινά πολύ φορτωμένο, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη πάντα βρίσκουν χρόνο για να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές και να κάνουν μια ρομαντική βόλτα χέρι χέρι στο κέντρο της Αθήνας. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz που έχει φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια και προσπαθεί να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα τέσσερα αγγελούδια του, δεν ξεχνά να αφιερώνει και λίγο χρόνο στη σχέση του.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα σε video της μάλιστα και η Κάτια Ζυγούλη, αυτό που κρατά ζωντανή τη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά, είναι να αφιερώνουν τουλάχιστον μια ώρα την εβδομάδα ο ένας στον άλλον. Κι αυτό που κάνει η ίδια είναι να «κλέβει» τον καλό της από τις υποχρεώσεις του και να πηγαίνουν μαζί μια βόλτα ή για φαγητό.

Αυτήν τη φορά, πάντως, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε τον κορυφαίο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά και την κούκλα Κάτια Ζυγούλη στο κέντρο της Αθήνας. Οι δυο τους είχαν βρεθεί πριν λίγες μέρες στο κέντρο της πόλης με σκοπό την εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Μουσείο Μπενάκη. Πρόκειται για το project «Φορεσιές με πρόσωπο», όπου επώνυμοι ντύθηκαν με παραδοσιακές στολές και φωτογραφήθηκαν ως εκθέματα.

Λόγω της καταγωγής του Σάκη Ρουβά από την Κέρκυρα, εκείνος ντύθηκε Κερκυραίος γαμπρός και η –Βορειοελλαδίτισσα- Κάτια… Κερκυραία νύφη. Οι φορεσιές τους ήταν φυσικά εντυπωσιακές και η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα απαιτητική. Το τελευταίο fitting μάλιστα για το event, πριν την ημέρα της εκδήλωσης έγινε στα τέλη του Νοέμβρη και το ζευγάρι βρέθηκε στο Μουσείο Μπενάκη για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Με αφορμή την προετοιμασία τους για την πολιτιστική εκδήλωση, η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έκαναν και μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και περπάτησαν πιασμένοι χέρι χέρι, τραβώντας φυσικά πάνω τους τα φωτογραφικά φλας.

Δες το video της Κάτια Ζυγούλη για την εκδήλωση:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More