Κάτια Ζυγούλη: Σπάνια βραδινή έξοδος με απόλυτα chic look! [pics]

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, η μόδα γιορτάζει με την Διεθνή Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week, η οποία ξεκίνησε στις 7 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ. Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα ελληνικά fashion brands και ανερχόμενοι νέοι σχεδιαστές όλες αυτές τις μέρες παρουσιάζουν τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν.

Μέσα σε πέντε ημέρες θα πραγματοποιηθούν συνολικά 37 shows. Κεντρικός χώρος διεξαγωγής των επιδείξεων είναι το Ζάππειο Μέγαρο, ενώ κάποια shows πραγματοποιούνται σε πολύ ξεχωριστές τοποθεσίες της Αθήνας. Μάλιστα, για πρώτη φορά οι επιδείξεις μόδας συνεχίζουν μέχρι αργά το βράδυ με late night shows.

Ένα από αυτά ήταν και αυτό των MI-RO, οι οποίοι επιφυλάσσουν ένα ακόμα avant garde show στη Σχολή Καλών Τεχνών, το βράδυ της Κυριακής. Το γνωστό σχεδιαστικό δίδυμο τίμησαν με την παρουσία τους πολλά πρόσωπο από τον χώρο της showbiz και όχι μόνο. Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε και την Κάτια Ζυγούλη.

Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά πραγματοποίησε μια σπάνια βραδινή έξοδο, μετά από καιρό, εντυπωσιάζοντας με το απόλυτα chic look της. Το μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει μια ριγέ ζιπ κιλότ, την οποία συνδύασε με λευκές γόβες. Χαμογελαστή και πιο όμορφη από ποτέ, μας χάρισε το πιο λαμπερό χαμόγελό της.

Δες τις φωτογραφίες:

Εκεί, η Κάτια συνάντησε την Δέσποινα Βανδή και χάρηκε πολύ που την είδε από κοντά μετά από αρκετό καιρό. Οι δυο τους συνομίλησαν για αρκετή ώρα και φωτογραφήθηκαν καθισμένες πλάι πλάι.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More