Κάτια Ζυγούλη: Το ενδεχόμενο αναδοχής ενός παιδιού και η καθημερινή ρομαντική πράξη του Σάκη! [vids]

Η Κάτια Ζυγούλη είναι full time μανούλα και πραγματικά το απολαμβάνει. Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια της ΕΡΤ έχει αποκτήσει με τον Σάκη Ρουβά τέσσερα παιδιά και βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Το βράδυ της Παρασκευής, η Κάτια Ζυγούλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” και μίλησε για το ενδεχόμενο να κάνει αναδοχή ενός παιδιού στο μέλλον, ενώ αποκάλυψε και πόσο… ρομαντικός είναι ο Σάκης!

“Δεν θα έκανα πέμπτο παιδί. Αλλά αυτό που δεν αποκλείω είναι – κάποια στιγμή που θα φύγουν και τα δικά μου παιδιά – θα μπορούσα να κοιτάξω κάτι άλλο, αναδοχή παραδείγματος χάριν. Η υιοθεσία έρχεται να καλύψει κάποια κενά, ενώ στην αναδοχή πας εσύ να καλύψεις κάποια κενά. Η καλύτερη στιγμή της ημέρας είναι όταν έχουν κοιμηθεί όλα τα μικρά και καθόμαστε με τον Σάκη και πίνουμε ένα ποτήρι κρασί ή ένα τσάι. Δεν έχουμε πια το κουράγιο να βγούμε έξω…” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Η γνωριμία με τον Σάκη έγινε σε ένα event. Μια μεγάλη βράβευση ήταν. Τον ήξερα αλλά δεν ήμουν μεγάλη φαν. Τον θεωρούσα πολύ νόστιμο αγόρι. Δεν ήμουν “Ρουβίτσα”. Συναντηθήκαμε και μετά με πήρε τηλέφωνο… Είναι πολύ ρομαντικός. Μου κόβει κάθε μέρα λουλούδια και μου φέρνει” αποκάλυψε για τον Σάκη Ρουβά.

Read More

And More