Κάτια Ζυγούλη: Βραδινή έξοδος για να στηρίξει την κολλητή της!

Full time μαμά είναι η Κάτια Ζυγούλη τα τελευταία χρόνια. Κάτι που έχει επιλέξει η ίδια αφού θέλει να είναι παρούσα στο μεγάλωμα των 4 παιδιών της. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι αυξημένες και παρόλο που έχει την απόλυτη στήριξη του συντρόφου της, Σάκη Ρουβά το μεγαλύτερο βάτος τους πέφτει σε εκείνη. Γι’αυτό και είναι επιλεκτικές οι βραδινές της εξορμήσεις.

Τις περισσότερες φορές την βλέπουμε να συνοδεύει τον κορυφαίο Έλληνα σταρ σε θεατρικές παράσταση ή σε σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις. Το βράδυ της Δευτέρας, η Κάτια έκανε μία από τις σπάνιες solo εμφανίσεις της. Βρέθηκε στο Παλαιό Χρηματιστήριο στην επίδειξη μόδας της γνωστής σχεδιάστριας Λουκίας. Φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις με το κομψό total black outfit της.

Λίγο πριν το fashion show έκανε και το πρώτο instagram story της. Η Κάτια αγαπάει τη διάδραση που υπάρχει στα social media και για εκείνη, όπως είχε εκμυστηρευτεί στο TLIFE, είναι ένας τρόπος να επικοινωνεί με τους φίλους της και να βλέπει τι κάνουν.

Για την Κάτια οι φίλες παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Είναι λίγες αλλά μετρούν πολλά χρόνια και είναι δίπλα η μία στην άλλη σε σημαντικές στιγμές. Μία από αυτές είναι και η Εσθέρ Μαστρογιάννη.

Και για χάρη της άλλωστε βρέθηκε στο fashion show. Ο κόσμος της μόδας απέτισε φόρο τιμής στον οίκο υψηλής ραπτικής Atelier Loukia, που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια ξεχωριστής παρουσίας, διαμορφώνοντας με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του το αυθεντικό πρόσωπο της ελληνικής δημιουργίας.

Ανάμεσα στα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα ήταν και η Εσθέρ την οποία απόλαυσε και η κολλητή της.

Μετά το τέλος της επίδειξης, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και μόνες τους και να πουν τα δικά τους.

Read More

And More