Oμορφιά για τεμπέλες! Για να είσαι κούκλα χωρίς κόπο!

Πιστεύεις ότι η ομορφιά απαιτεί θυσίες; Λάθος! Η ομορφιά έχει εξελιχθεί, μαζί με τα προϊόντα που λανσάρονται στα ράφια των καταστημάτων. Το αποτέλεσμα; Δεν χρειάζεται να κοπιάσεις ιδιαίτερα για να δεις στον καθρέφτη σου την βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού σου. Είσαι te-bella; Τα παρακάτω προϊόντα ομορφιάς θα γίνουν το alter ego σου!

Το ντεμακιγιάζ σου φαίνεται βουνό;

Πρέπει να μισείς τον εαυτό σου για να πέφτεις για ύπνο χωρίς να κάνεις το απαραίτητο ντεμακιγιάζ! Όμως, τις φορές εκείνες που επιστρέφεις σπίτι αργά το βράδυ, η διαδικασία σου φαίνεται σαν να ανεβαίνεις βουνό; Δοκίμασε τους εμποτισμένους δίσκους ντεμακιγιάζ Face που θα βρεις στα Sephora (€ 6.10). Αφαιρούν το μακιγιάζ των ματιών, ακόμη και όταν είναι αδιάβροχο και δεν σου παίρνει περισσότερο από μερικά λεπτά. Plus: δεν χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία του pom pon και του γαλακτώματος. Με ένα προϊόν έχεις και τα δύο!

Βαριέσαι τη διαδικασία του μακιγιάζ και της κρέμας;

Τα πρωινά που ξυπνάς πριν το γραφείο δυσανασχετείς μόνο και στην ιδέα ότι πρέπει να απλώσεις ενυδατική, αντηλιακή και make up; Ξέρουμε γι’ αυτό και σου έχουμε τη λύση! Δοκίμασε το Olay Total Effects Touch of Foundation (€ 21.20). Περιποιείται την επιδερμίδα όπως η κρέμα σου κι έχει ελαφρύ χρώμα ώστε να σου προσφέρει απόλυτη κάλυψη, όπως ένα make up. Επιπλέον, διαθέτει δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF15 που σημαίνει ότι σε προστατεύει και από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

Το concealer και η κρέμα ματιών θεωρείς ότι πάει πολύ;

Κρέμα ματιών, concealer για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους και ελαφρύ μασάζ για να προκαλέσεις σωστή αιμάτωση και να αποσυμφορήσεις την περιοχή; Πάει πολύ για σένα! Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν κάποιος σου τα προσέφερε όλα; Δοκίμασε το Roll-on Anti-cernes Anti-dark circles της Garnier (€ 12.99). Περιέχει συστατικά που ενυδατώνουν την περιοχή και απαλύνουν τους μαύρους κύκλους, χρώμα για κάλυψη και μια μπίλια που κάνει μασάζ! Εν ολίγοις, όλα όσα θες χωρίς να καταβάλεις καμία προσπάθεια!

Θέλεις πολύ να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα, αλλά…!

Το γεγονός ότι δεν εμφανίζεσαι με μαγιό στην παραλία δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάψεις να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να δίνεις τη μάχη σου κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού! Και να κάτι που απαιτεί πραγματική προσπάθεια από μέρους σου: να κάνεις scrub τοπικά, έπειτα να απλώνεις την εξειδικευμένη κρέμα με απαλές κυκλικές κινήσεις και συν όλων των άλλων να προσέχεις την διατροφή σου. Κι όμως υπάρχει εναλλακτική! Και στη δίνουν τα χάπια Inneov Cellulite (€ 30.00) τα οποία έχουν στοχευμένη δράση κατά της κυτταρίτιδας. Προσοχή, όμως! Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να επαναπαύεσαι! Η διατροφή και το lifestyle σου εξακολουθούν να παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπισή της.

Και κάτι που θα σου αρέσει πολύ!

Επωφελήσου από τις ώρες που χουζουρεύεις στο κρεβάτι σου για να αποκτήσεις φωτεινό βλέμμα. Εφοδιάσου με τα Power Mask Hydrogel Yeux των Sephora (€ 5.10). Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να τα τοποθετήσεις στα μάτια σου για μερικά λεπτά και να χαλαρώσεις. Καθόλου άσχημα!
Extra tip: Τοποθέτησε προηγουμένως τη μάσκα στο ψυγείο. Λόγω θερμοκρασίας, η ανακούφιση που θα προσφέρει στα μάτια σου θα είναι διπλή!

Read More

And More