Site icon TLIFE

Κατηγορούν τον John Travolta για σεξουαλική επίθεση σε άντρα!

Ψέματα χωρίς καμιά βάση χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του John Travolta τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που διατύπωσε ένας μασέρ εναντίον του διάσημου ηθοποιού.
Ο μασέρ κατέθεσε αγωγή σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας αποζημίωση δύο εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, ο Travolta! τον προσέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο και τον οδήγησε σε ξενοδοχείο του Μπεβερλι Χιλς, αφού συμφώνησαν για μια σειρά μασάζ προς 200 δολάρια την ώρα.
Μόλις τελείωσε το πρώτο ραντεβού, ο 58χρονος ηθοποιός είπε στο μασέρ ότι θα ήθελε να του κάνει και εκείνος μασάζ και όταν αρνήθηκε του πρότεινε να τον πληρώσει τα διπλάσια.
“Αυτή η κατηγορία είναι απολύτως φανταστική. Κανένα από όσο καταγγέλλει ο άντρας αυτός δεν έχουν συμβεί”, τόνισε ο εκπρόσωπος του Travolta και πρόσθεσε πως ο μασέρ γνωρίζει ότι λέει ψέματα γι’αυτό δεν θέλησε να αποκαλυφθεί το όνομά του.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ηθοποιός δεν βρισκόταν καν στην Καλιφόρνια όταν υποτίθεται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στον νεαρό άντρα. “Ο συνήγορος του μασέρ κατέθεσε την αγωγή για να κερδίσει 15 λεπτά διασημότητας”, είπε.

© 2024 tlife.gr