Κάτω Παρτάλι: Reunion για τους πρωταγωνιστές στην πρεμιέρα του Smiley!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το “Smiley” του Guillem Clua, έναν από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους θεατρικούς συγγραφείς της Καταλανικής Σκηνής, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε σε οποία χώρα και αν έχει παιχτεί, ήρθε και στο θέατρο Άβατον (κάθε Δευτέρα και Τρίτη) με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Μίνωα Θεοχάρη. Το ανατρεπτικό δίδυμο έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα και είχε φυσικά στο πλευρό του μόνο αγαπημένα πρόσωπα.
Ανάμεσά τους και οι συμπρωταγωνιστές του ηθοποιού από το “Κάτω Παρτάλι”, Νάντια Κοντογιώργη και Βίκυ Σταυροπούλου. Ακόμη, το “παρών” έδωσαν η σύζυγος του Δημήτρη Μακαλιά, Αντιγόνη Ψυχράμη (δες εδώ), η Φωτεινή Αθερίδου, αλλα και Δανάη Μπάρκα.


Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Μίνως Θεοχάρης σε μια από τις πιο έξυπνες, σύγχρονες και γρήγορες ρομαντικές κωμωδίες των τελευταίων ετών σε σκηνοθεσία Μάνου Πετούση. Δύο αγόρια του σήμερα, ερωτεύονται, μαλώνουν και παλεύουν να βρουν την αγάπη σε μια εποχή που ο ρομαντισμός ξαναγεννιέται μέσα στα πληκτρολόγια των κινητών μας.Το «Smiley» είναι μια αυθεντική ιστορία αγάπης, γεμάτη συναίσθημα και γέλιο. Μιλάει με χιούμορ για τους φόβους που όλοι αντιμετωπίζουμε όταν πρώτη φορά ερωτευτούμε.

Ανακαλύπτει το πόσο άλλαξε η ζωή μας από τότε που η επικοινωνία στηρίχτηκε στα μέσα μαζικής δικτύωσης ενώ σε ξεναγεί στις συνήθειες και τους τρόπους της gay κοινότητας.

Φωτογραφίες:

Βίκυ Σταυροπούλου, Αντιγόνη Ψυχράμη

Αντιγόνη Ψυχράμη, Φωτεινή Αθερίδου

Νάντια Κοντογιώργη

Read More

And More