Κατρίνα Τσάνταλη: Η φωτιά στο καταφύγιο ζώων και τα παράπονα του Ανδρέα Βούλγαρη

Η Κατρίνα Τσάνταλη έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Φώτη Σεργουλόπουλο για τις ανάγκες της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της Ιδρύτριας του «A Little Shelter» ήταν το καλοκαίρι του 2021, όταν η φωτιά έκαψε και το καταφύγιο ζώων που έχει δημιουργήσει στο Πολυδένδρι. Τότε ο σύντροφός της Ανδρέας Βούλγαρης την είχε βοηθήσει στη μεταφορά των ζώων σε ασφαλές μέρος

«Ήμουν στη Σύμη όταν έγινε και έψαχνα τρόπο να γυρίσω, γιατί αγχώθηκα πάρα πολύ. Ήμουν σε μεγάλο πανικό. Μου πήρε πολύ καιρό… δεν κοιμόμουν τα βράδια. Έγινε εκκένωση, δύο ώρες πριν μπει η φωτιά μέσα. Γεννήθηκα σε ένα σπίτι που υπήρχαν σκυλιά. Οπότε μου φαίνεται περίεργο να μην έχω στο σπίτι ζώα. Επίσης, από τότε που κάναμε και την φάρμα δεν μπορώ να μην υπάρχω, εδώ ηρεμώ» ανέφερε η Κατρίνα Τσάνταλη.

 

Όσο για το αν οι δικοί της άνθρωποι κάνουν παράπονα για τις πολλές ώρες που αφιερώνει στο καταφύγιο, η Κατρίνα Τσάνταλη εξομολογείται: «Ο Αντρέας έχει παράπονα που περνάω πολλές ώρες στο καταφύγιο. Προσπαθώ…».

Read More

And More