Κατρίνα Τσάνταλη: Παρουσίασε το βιβλίο της με όλη την showbiz στο πλευρό της!

Η όμορφη επιχειρηματίας, Κατρίνα Τσάνταλη, που τόσα χρόνια ασχολείται με την επιχείρηση οινοποιίας της οικογένειάς της, έγραψε το πρώτο της παιδικό βιβλίο και κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Διόπτρα. Ο τίτλος είναι “Το Σοφάκι και ο Ντο”, ένα απολαυστικό παραμύθι με ένα μικρό κοριτσάκι, το Σοφάκι που μαθαίνει την αξία της αγάπης, της φροντίδας και της προσφοράς από τον Ντο, το Νεραϊδόσκυλο. Το βιβλίο περιέχει αφήγηση του παραμυθιού από τη Μαρία Μπεκατώρου σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου.

Η παρουσίαση του βιβλίου, έγινε στο Public του Συντάγματος και πλήθος διασήμων βρέθηκε στο πλευρό της για να τη στηρίξει στην πρώτη της συγγραφική προσπάθεια. Η Κατρίνα άλλωσε έχει πολλούς φίλους από την showbiz και είναι ένα κορίτσι που της αρέσει η έντονη ζωή, τα πάρτι και οι βραδινές έξοδοι.

Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρών ήταν η Έλλη Κοκκίνου, η κολλητή της φίλη Τόνια Σωτηροπούλου, η Ναταλία Γερμανού, η Μαρία Μπεκατώρου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ράνια Θρασκιά με τον σύζυγό της, η Μαρία Ηλιάκη, η Σάσα Σταμάτη, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Μύρωνας Στρατής, ο Χρήστος Μάστορας, η Ρεγγίνα Κουρή, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, η Χριστίνα Μουστάκα με τον σύντροφό της, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη και πολοί ακόμη.

Δες τις φωογραφίες από την όμορφη βραδιά

Read More

And More