Κατρίνα Τσάνταλη: Πρώτη φορά μαμά! Σύσσωμη η εγχώρια showbiz της εύχεται για τη γέννηση του γιου της

Η Κατρίνα Τσάνταλη και ο Ανδρέας Βούλγαρης πριν έναν μήνα ακριβώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς! Η χαρμόσυνη είδηση είχε γίνει γνωστή αρχικά μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ενώ το βράδυ της Τετάρτης 20/3 η ιδρύτρια του A Little Shelter και συγγραφέας επιβεβαίωσε τον ερχομό του γιου της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατρίνα Τσάνταλη, με αφορμή τον έναν μήνα από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, καρπού του έρωτά της με το μέλος των Alcatrash, δημοσίευσε ένα βίντεο με τις πιο τρυφερές στιγμές της με τον νεογέννητο γιο της.

«Ένας μήνα μαζί» έγραψε η Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα όταν αντίκρισε και πήρε αγκαλιά για πρώτη φορά τον γιο της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@katrina_tsantali)

 

Η Κατρίνα Τσάνταλη είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον καλλιτεχνικό χώρο – ιδιαίτερα λόγω της φιλοζωικής δράσης της – και δέχτηκε δεκάδες ευχές από τους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz. Οι επώνυμες φίλες της, όπως η Τόνια Σωτηροπούλου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν θα μπορούσαν να μην της ευχηθούν και δημόσια κάτω από την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Read More

And More