Katy Perry: Δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Λίγες μέρες αφότου έγινε η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Katy Perry, μέσα από το νέο video clip της για τραγούδι “Never Worn White”, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός σύντροφός της, Orlando Bloom, ανέβαλαν τον προγραμματισμένο γάμο τους στην Ιαπωνία.

Ο λόγος που έγινε η αναβολή του γάμου είναι η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού, ο οποίος έχει πλήξει πολλές χώρες. Πηγές ανέφεραν στο People: «Ήταν όλα κανονισμένα στην Ιαπωνία, με 150 καλεσμένους. Η Katy ήταν πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη που θα περπατούσε στην εκκλησία προς τον μέλλοντα άντρα της, έγκυος. Ήταν και οι δύο ήρεμοι πως όλες οι λεπτομέρειες του γάμου επιτέλους έμπαιναν σε μια σειρά, αλλά αυτή τη στιγμή θα κάνουν μια παύση, εξαιτίας του κορωνοϊού».

Ωστόσο, το Σάββατο η εγκυμονούσα σταρ πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη έξοδό της μετά την γνωστοποίηση του χαρμόσυνου γεγονότος. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στην Αυστραλία και παρακολούθησε το 2020 ICC Women’s T20 World Cup Media Opportunity στο Melbourne Cricket Ground, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Φορώντας ένα πολύχρωμο φόρεμα Mara Hoffman Freya, η Katy Perry έλαμπε από ομορφιά, ενώ για πρώτη φορά είδαμε την φουσκωμένη κοιλίτσα της, η οποία διαγραφόταν μέσα από το συγκεκριμένο ρούχο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hoping you’re coming to celebrate these incredible women on #internationalwomensday with me @mcg! I’ll be the one waddling about on stage with a sprained thumb 👍🏻 @t20worldcup #womenneverquit #helpinghands

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις

Read More

And More