Katy Perry – Orlando Bloom: Επανασύνδεση μετά το χωρισμό! Πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα

Αυτό κι αν είναι είδηση… ο Orlando Bloom και η Katy Perry έδωσαν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα, μετά τις φήμες του χωρισμού τους! Το ζευγάρι που ήταν μαζί για 10 μήνες μέχρι που ξεκίνησαν τα σενάρια χωρισμού, με την Katy να θέλει γάμο και τον Orlando να “σφυρά αδιάφορα” πέρασε οικογενειακά τις γιορτές και έβαλε “φωτιά” στο Instagram.

Μπροστά σε ένα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο η Katy μαζί με την αδελφή της, Angela παίζουν «pie face», προσπαθώντας να ρίξουν η μία στο πρόσωπο της άλλης σαντιγί. Σύντομα όμως το παιχνίδι παίρνει τέλος σε βάρος της Katy καθώς ένα αντρικό χέρι την οδηγεί ακόμα πιο γρήγορα πάνω στο πρόσωπό της. Το χέρι αυτό όπως διακρίνεται από το ρολόι και το δαχτυλίδι είναι του Orlando Bloom.

sisters.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης KATY PERRY (@katyperry) στις


Λίγο αργότερα ο πρωταγωνιστής του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ανέβασε στον δικό του λογαριασμό του Instagram ένα βίντεο όπου παίζει το ίδιο παιχνίδι με τον αδελφό της Katy, τον μουσικό και τραγουδιστή και όταν σχεδόν η σαντιγί έφτασε κοντά στο πρόσωπο του Orlando, τότε ένα γυναικείο χέρι την πιέζει πάνω του. Με τον ίδιο να σχολιάζει: «Αυτό δεν είναι δίκαιο»…

He cheated. @sirdavidd

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης orlandobloom (@orlandobloom) στις


Ακόμη, αξίζει να αναφέρουμε πως αυτές τις μέρες οι δυο τους ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες και βρέθηκαν σε νοσοκομείο για παιδιά στο Λος Άντζελες μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα στους μικρούς τους φίλους.

Gotta love a santa costume, brings the biggest smiles. Happy Merriment. Love and respect.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης orlandobloom (@orlandobloom) στις

Read More

And More