Καβάλα: Επίδοξος βιαστής έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες!

Καβάλα: Επίδοξος βιαστής έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες! | tlife.gr

Με την προσδοκία να πιάσει δουλειά, απάντησε μια νεαρή σε αγγελία για θέση εργασίας που δημοσιεύθηκε στον τοπικό Τύπο, αλλά παραλίγο να βιαστεί από τον επίδοξο εργοδότη της μέσα στο αυτοκίνητό του! Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (05-02-2011), στην περιοχή των Σφαγείων της Καβάλας και 25 ώρες αργότερα ο δράστης συνελήφθη από την Αστυνομία –με βάση την περιγραφή που έδωσε η κοπέλα.

Όπως αποδείχθηκε, πρόκειται για σεσημασμένο (έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για τοκογλυφία και ναρκωτικά), που έβαλε την αγγελία – δόλωμα και συναντήθηκε με τη νεαρή γυναίκα, με σκοπό να συζητήσουν για την απασχόλησή της στην… υποτιθέμενη εταιρία του.

Με το πρόσχημα αυτό, όπως γράφει το kavalanet.gr, την έβαλε στο αυτοκίνητό του, την οδήγησε σε ερημικό μέρος της περιοχής των Σφαγείων, κλείδωσε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να τη βιάσει. Η κοπέλα τρομοκρατήθηκε, αντέδρασε και τελικά κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση. Ο δράστης παρουσιάστηκε χωρίς δικηγόρο, δεν είχε χρήματα για να πληρώσει την ποινή που του επιβλήθηκε κι έτσι κρατήθηκε από τους αστυνομικούς.

READ more