Καυτό τριήμερο με θερμοκρασία στους 40 βαθμούς ως την Τετάρτη!

Στο κόκκινο ο υδράργυρος το επόμενο τριήμερο, καθώς η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 40 βαθμούς μέχρι την Τετάρτη. Καυτό αναμένεται και το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικότερα, σήμερα ο καιρός θα είναι αρκετά ζεστός. Η Μακεδονία και η Θράκη θα έχουν αίθριο καιρό με βορειοανατολικούς ανέμους, έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 41 βαθμούς.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι καλός με βορειοδυτικούς ανέμους μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία, σε υψηλά επίπεδα, θα κυμανθεί από 21 έως 41 βαθμούς. Στα νησιά δεν θα ξεπεράσει τους 38.
Η Θεσσαλία, η Ανατολική Στερεά, η Εύβοια και η Ανατολική Πελοπόννησος θα έχουν αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 40 βαθμούς.
Καλός θα είναι ο καιρός και στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου, στη νότια Κρήτη έως 39 βαθμούς.
Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουν αίθριο καιρό με βόρειους ανέμους έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 25 έως 39 βαθμούς.
Αίθριο καιρό θα έχει η Αθήνα με βόρειους ανέμους έως 5 μποφόρ και τη θερμοκρασία από 25 έως 40 βαθμούς.
Καλός ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με τους ανέμους να μην ξεπερνούν τα 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 38 βαθμούς.
Ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Αύριο ο καιρός θα είναι αίθριος και πολύ ζεστός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ στο Αιγαίο, μέχρι 6 μποφόρ στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία, σε υψηλά επίπεδα, θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια στους 37 με 39 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά στους 41, ενώ μεταξύ 37 και 40 θα κινηθούν οι μέγιστες τιμές στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι καλός με τους ανέμους να φτάνουν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο και τα 7 μποφόρ στο Ιόνιο.Η θερμοκρασία σε μικρή σταδιακή πτώση σε όλη τη χώρα.
Την Παρασκευή αίθριος αναμένεται ο καιρός με βόρειους ανέμους που στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Read More

And More