Κέιτ Μίντλετον: «Δεν επιστρέφει ακόμα στα βασιλικά καθήκοντα»

Η Kate Middleton, ακόμη απέχει από τα βασιλικά της καθήκοντα καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία. Ωστόσο, η ίδια ενημερώνεται συνεχώς σχετικά με το project που ξεκίνησε η ίδια πέρυσι για την «Πρώιμη Παιδική Ηλικία».

Όπως έγινε γνωστό, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι η «κινητήρια δύναμη» πίσω από μια έκθεση που καλεί τις επιχειρήσεις να εισαγάγουν πρακτικές εργασίας πιο φιλικές προς την οικογένεια, ωστόσο δεν θα πρέπει να ερμηνευθεί ως επιστροφή της Kate Middleton στα καθήκοντά της.

Μια πηγή από το περιβάλλον της πριγκίπισσας της Ουαλίας δήλωσε ότι «είναι ενθουσιασμένη με αυτό. Η δράση είναι τόσο σημαντική γι’ αυτήν, οπότε το γεγονός ότι οκτώ από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις στη Βρετανία βγαίνουν μπροστά για να επιχειρηματολογήσουν στους επιχειρηματικούς ηγέτες είναι συναρπαστικό για εκείνη. Αποτελεί προτεραιότητα για το μέλλον».

Το βασιλικό Ίδρυμα της Kate Middleton για την πρώιμη παιδική ηλικία παρουσίασε μια νέα έκθεση, στην οποία υποστηρίζεται ότι η επένδυση στην πρώιμη παιδική ηλικία θα μπορούσε να αποφέρει περισσότερα από 45,5 δισεκατομμύρια λίρες κάθε χρόνο στην οικονομία της Βρετανίας.

Εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον εξήγησε ότι η είδηση για την έκθεση δεν θα πρέπει να ερμηνευθεί ως επιστροφή της Kate Middleton στα καθήκοντά της. Φέτος δεν έχει αναλάβει καθόλου δημόσιες υποχρεώσεις αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Ο εκπρόσωπός του Παλατιού δήλωσε: «Το έργο των προγραμμάτων του πριγκιπικού ζεύγους είναι “πάντα σε εξέλιξη”. Η πρώιμη παιδική ηλικία αποτελεί τεράστια προτεραιότητα για την πριγκίπισσα και έτσι έχει ενημερωθεί πλήρως καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέλιξης του έργου της ειδικής ομάδας και έχει δει την έκθεση».

Ανώτερος βασιλικός σύμβουλος πρόσθεσε σχετικά: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την ομάδα εργασίας. Κρατήθηκε ενήμερη από την αρχή της δημιουργίας της ειδικής ομάδας και έχει διαβάσει την έκθεση και έχει ενημερωθεί σχετικά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164