Κέιτ Μίντλετον: «Φουντώνουν» τα σενάρια για την υγεία της – «Κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο, η κατάσταση είναι σοβαρή»

Ολοένα και «φουντώνουν» τα σενάρια γύρω από την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλεντον, η οποία – όπως έγινε γνωστό – δεν αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντα της πριν το Πάσχα.

Μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι η Κέιτ Μίντλεντον υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και τώρα αναρρώνει, τα σενάρια γύρω από τις αιτίες που την οδήγησαν στο χειρουργείο πληθαίνουν διαρκώς.

Με το παλάτι του Μπάκιγχαμ να τηρεί σιγή ασυρμάτου, οι νεότερες πληροφορίες που διαρρέονται, λένε πως κάτι δεν πήγε καλά μετά την επέμβασή της. Συγκεκριμένα, η Ισπανίδα δημοσιογράφος Concha Calleja, μιλώντας στην εκπομπή Fiesta του Telecinco, αποκάλυψε: «Μίλησα με έναν βοηθό στο παλάτι και με διαβεβαίωσε ότι κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι’ αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δηλώσεις».

«Η τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο χριστουγεννιάτικο γεύμα και από τότε άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Η Κέιτ εισήχθη στο νοσοκομείο στις 28 Δεκεμβρίου και βρίσκεται στα χέρια των γιατρών για αρκετές ημέρες», σημείωσε η ίδια.

«Πιστεύω ότι το παλάτι θα εκδώσει νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, εξηγώντας καλύτερα τι συμβαίνει. Η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή, διήρκεσε αρκετές ώρες και είχε αυξημένο κίνδυνο, που δεν προέκυψε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στη συνέχεια», συμπλήρωσε.

Read More

And More