Κέιτ Μίντλετον: Η δημόσια συγγνώμη για την επεξεργασμένη φωτογραφία – «Πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ»

Περίπου δύο μήνες μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, κατά τη διάρκεια των οποίων δεν είχε κάνει σχεδόν καμία δημόσια εμφάνιση, το παλάτι του Κένσινγκτον δημοσίευσε στην πρώτη επίσημη φωτογραφία της πριγκίπισσας Κέιτ Μιντλετον στο Instagram.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, θέλησε να ευχαριστήσει τους Βρετανούς για τη συμπαράστασή τους όλο αυτό το διάστημα, όπου ενδιάμεσα κυκλοφορούσαν πολλές φήμες για το τι έχει συμβεί.

Η Κείτ Μίντλετον ποζάρει καθισμένη σε μια καρέκλα μαζί με τα τρία παιδιά της, τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον μικρό Λούις, ενώ τη φωτογραφία απαθανάτισε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, σύμφωνα με τη λεζάντα που τη συνοδεύει.

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και τη συνεχή στήριξή σας τους τελευταίους δύο μήνες. Εύχομαι σε ολόκληρο τον κόσμο μια χαρούμενη γιορτή της Μητέρας», η οποία γιορτάζεται σήμερα στη Βρετανία, αναφέρεται σε ένα σύντομο μήνυμα, το οποίο υπογράφει με το γράμμα «C» (Catherine- «Κ»- Κάθριν).

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ωστόσο, προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, με πολλούς να παρατηρούν την επεξεργασία που έχει γίνει. Λίγες ώρες μετά τον ντόρο, η Κέιτ Μίντλετον παραδέχτηκε ότι επεξεργάστηκε το πορτρέτο της για την Ημέρας της Μητέρας και ζήτησε συγγνώμη.

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη σύγχυση που προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω ότι όλοι όσοι γιορτάζουν είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Read More

And More