Κέιτ Μίντλετον – Κάρολος: Οι «από καρδιάς» μυστικές συναντήσεις τους στο νοσοκομείο – Συγκινημένος ο βασιλιάς

Μια ημέρα πριν ανακοινώσει με θάρρος την διάγνωσή της με καρκίνο, η Kate Middleton είχε ένα ιδιωτικό γεύμα με τον Βασιλιά Κάρολο, ο οποίος επίσης μάχεται με την ίδια ασθένεια.

Ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος ταξίδεψε την περασμένη Πέμπτη 21/3 από το Λονδίνο στο κάστρο του Windsor για να μιλήσει από καρδιάς με την αγαπημένη του νύφη, Kate Middleton.

Πιστεύεται ότι η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, ήθελε να εκμυστηρευτεί στον Κάρολο για το πώς αντιμετωπίζει τη δική του μάχη κατά της ασθένειας, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sun.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συζήτησε επίσης με τον πεθερό της για το βίντεο μέσω του οποίου ανακοίνωσε πως δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο ανακοινώνοντας στον κόσμο για το «τεράστιο σοκ» που υπέστη όταν ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο.

Το γεύμα μεταξύ νύφης και πεθερού εδραιώνει ακόμη περισσότερο τον ισχυρό δεσμό που μοιράζονται η Κέιτ και ο Κάρολος με τον βασιλιά να περιγράφει με αγάπη την πριγκίπισσα ως την «αγαπημένη του νύφη».

«Ο βασιλιάς έφυγε από το γεύμα του νιώθοντας πολύ συγκινημένος».

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορούν να μοιραστούν πολλά και να χρησιμοποιήσουν ο ένας τον άλλον για υποστήριξη κατά τη διάρκεια της δικής τους βαθιά προσωπικής μάχης για τον καρκίνο».

Εν τω μεταξύ, πηγές δήλωσαν στους Sunday Times ότι ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία για διευρυμένο προστάτη, εθεάθη να «κουτσαίνει» από το κρεβάτι του νοσοκομείου, για να δει την Kate Middleton στον διάδρομο. Όπως τονίζουν πηγές προσκείμενες στην βασιλική οικογένεια, ο Κάρολος θεωρεί την Kate κόρη του.

Read More

And More