Κέιτ Μίντλετον: Σε καραντίνα μετά την επαφή της με θετικό κρούσμα

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Kate Middleton τέθηκε σε αυτοαπομόνωση και ακύρωσε όλες τις υποχρεώσεις της επειδή ήρθε σε επαφή με κάποιο πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, ανακοίνωσε χθες το γραφείο της.

«Την περασμένη εβδομάδα η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήρθε σε επαφή με κάποιον, ο οποίος στη συνέχεια βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Η Βασιλική Υψηλότητά Της δεν εμφανίζει συμπτώματα, αλλά ακολουθεί όλες τις σχετικές κυβερνητικές οδηγίες και βρίσκεται σε καραντίνα στην οικία της», ανέφερε ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Kensington.

Η Kate Middleton, σύζυγος του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα William, παρευρέθηκε σε πολλές εκδηλώσεις την περασμένη εβδομάδα, η σημαντικότερη από τις οποίες ήταν το πρωτάθλημα τέννις του Γουίμπλεντον την Παρασκευή.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να παραστεί σε μια εκδήλωση για τον εορτασμό των 75 χρόνων από την σύσταση του Βρετανικού Συστήματος Υγείας (NHS) μαζί με τον William, ο οποίος δεν χρειάζεται να αυτοαπομονωθεί.

Ο ίδιος ο William είχε μολυνθεί με κορονοϊό τον περασμένο Απρίλιο, περίπου την ίδια περίοδο με τον πατέρα του, τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Κάρολο, με τα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι είχε νοσήσει αρκετά βαριά.

Φωτογραφία: Reuters

Read More

And More