Κέιτ Μίντλετον: Τι απαντά η κλινική του Λονδίνου για την προσπάθεια παραβίασης του ιατρικού φακέλου της

Με μία ανακοίνωση η βρετανική αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων γνωστοποίησε ότι εξετάζει ρεπορτάζ εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, στο οποίο η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, επιχείρησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον προσωπικό φάκελο υγείας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Daily Mirror ανέφερε ότι η διεύθυνση της Κλινικής του Λονδίνου, όπου και ο βασιλιάς Κάρολος χειρουργήθηκε τον Ιανουάριο, ερευνούν τους ισχυρισμούς ότι τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου πιάστηκε να προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία της Κέιτ Μίντλετον.

Εκπρόσωπος της ρυθμιστικής αρχής προστασίας των προσωπικών δεδομένων στη Βρετανία ανακοίνωσε σήμερα: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι λάβαμε μια καταγγελία για παραβίαση και αξιολογούμε την πληροφορία που λάβαμε».

Την ίδια ώρα, το Παλάτι του Κένσινγκτον από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι αυτό “είναι ζήτημα της Κλινικής του Λονδίνου”, ενώ Ο CEO της κλινικής του Λονδίνου από την πλευρά του υποσχέθηκε ότι θα ληφθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα μετά την είδηση πως εργαζόμενοι στην κλινική που νοσηλευόταν η Κέιτ Μίντλετον, παραβίασαν το ιατρικό απόρρητο.  

 

 

 

 

Read More

And More