Κέλλυ Δρίτσα: Ποια είναι η γοητευτική επιχειρηματίας που παντρεύτηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Η Κέλλυ Δρίτσα είναι η γυναίκα που τα τελευταία πέντε χρόνια στέκεται διακριτικά στο πλευρό του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και που πριν μια εβδομάδα μαζί, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Ρώμη ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών. (δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο τους)

Παρόλο που δεν απέχουν από τα κοινωνικά δρώμενα και εμφανίζονται κανονικά ως ζευγάρι, φροντίζουν πάντα να περνούν περισσότερο χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, απολαμβάνοντας τις προσωπικές τους στιγμές. Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ήταν το περασμένο καλοκαίρι στο Ηρώδειο όπου είχαν βρεθεί για να παρακολουθήσουν συναυλία για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Όσοι ξέρουν καλά τον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, λένε ότι είναι πιο ήρεμος και πιο ευτυχισμένος από ποτέ στο πλάι της συζύγου του, με την οποία μοιράζεται πολλά κοινά, όπως η αγάπη τους για τα ταξίδια – τόσο στο εξωτερικό, όσο και στα ελληνικά νησιά – και για τη θάλασσα.

Ποια είναι όμως η Κέλλυ Δρίτσα που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη;

Η Κέλλυ Δρίτσα είναι οικονομολόγος και έχει πάρει το πτυχίος της από το Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Κέλλυ Δρίτσα έχει δημιουργήσει και την δική της εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας. Η συγκεκριμένη εταιρεία αξιοποιώντας τα οφέλη της τεχνολογίας, δημιούργησε την ψηφιακή πλατφόρμα εμπορικής διαχείρισης ναυτιλιακών καυσίμων

Αυτό που εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει αν ρίξει μια ματιά στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι λατρεύει τα σκυλιά, ειδικά τα ράτσας Ακίτα, και ενδιαφέρεται έμπρακτα για τα αδέσποτα.

Μεγάλη της αγάπη αποτελούν επίσης τα θαλάσσια σπορ, στα οποία επιδίδεται με κάθε ευκαιρία και τα οποία την κρατάνε σε – ομολογουμένως – εξαιρετική φόρμα.

 

 

 

Read More

And More