Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωτογραφία από το Παρίσι με τον 13χρονο γιο της και οι ευχές

Διακοπές στο Παρίσι για την Κέλλυ Κελεκίδου και την οικογένειά της. Η γνωστή τραγουδίστρια ταξίδεψε στην πόλη του Φωτός, όπου και απόλαυσε τις βόλτες της κάτω από τον πύργο του Άιφελ με τα παιδιά της, Ελπινίκη και Ραφαήλ.

Η Κέλλυ Κελεκίδου ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε από το ταξίδι της στο Παρίσι ανέβασε και ένα στιγμιότυπο με τον 13χρονο γιο της ο οποίος στις 18/4  είχε την ονομαστική του εορτή.

«Χρόνια πολλά Ραφαήλ μου», έγραψε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Η Κέλλυ Κελεκίδου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» είχε μιλήσει για την καθημερινότητα με τα παιδιά της και τον ρόλο του Νίκου Κορκούλη ως πατέρας…

«Αγαπάει τρελά τα παιδιά του, πολλές φορές δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποιες ευθύνες, οι οποίες είναι ισχυρές, δηλαδή πάντα θ’ ακούσεις κι ένα: «Κέλλυ…» Λέει… λέει… αλλά είναι ένας χαζομπαμπάς, η κόρη του τον κάνει ό,τι θέλει, αλλά ο Νίκος γενικότερα, παρ’ όλο που δεν του φαίνεται, θα μιλήσει μια φορά και… αυτός, νομίζω, είναι κι ο ρόλος του παραδοσιακού μπαμπά. Οι μαμάδες μπορούμε να πούμε κάτι 15-20 φορές», είχε αναφέρει η γνωστή τραγουδίστρια.

Δες παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες με την Κέλλυ Κελεκίδου στο Παρίσι:

Read More

And More