Κέλλυ Κελεκίδου: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της κόρη της και η εντυπωσιακή τούρτα

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Δευτέρα 15 Νοεμβρίου για την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Νίκο Κουρκούλη, καθώς η κόρη τους είχε τα γενέθλιά τους.

Η τραγουδίστρια θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στην μικρή της πριγκίπισσα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ενώ μας έδειξε και την εντυπωσιακή τούρτα που ετοίμασε για την μικρή Ελπινίκη.

«Να ξέρεις πως ποτέ δε θα είσαι πολύ μεγάλη να τρέξεις στην αγκαλιά μου! Θα είμαι εδώ πάντα για εσένα ! Χρόνια πολλά Ελπινίκη μου! Σου αξίζουν τα καλύτερα και σου υπόσχομαι πως σε όλη τη ζωή μου θα σε αγαπάω και θα σε φροντίζω σα να είσαι ακόμα εκείνο το αξιαγάπητο μωράκι που συνάντησα στις 15-11-2014! Πριν γεννηθείς δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω! Τώρα ξέρω!

Να δίνω περισσότερα από όσα έχω δώσει, να νοιάζομαι περισσότερο από ποτέ και να αγαπάω όσο δεν έχω φανταστεί πως μπορώ να αγαπήσω! Σε ευχαριστούμε που μας έμαθες την μαγεία του να είσαι γονιός τόσο εσύ όσο και ο Ραφαήλ! Να χαμογελάς να ονειρεύεσαι και να εκφράζεσαι με τον υπέροχο τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις αγγελούδι μου!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κέλλυ Κελεκίδου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Kelekidou (@kelekidou_kelly)

Read More

And More