Κέλλυ Κελεκίδου: «Όταν το έμαθα ψιλοτρομοκρατήθηκα, η πρώτη μέρα ήταν δύσκολη»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! η Κέλλυ Κελεκίδου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που τη φετινή σεζόν την είδαμε να συμμετέχει στο J2US με παρτενέρ τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, μίλησε μεταξύ άλλων και για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό. 

Η Κέλλυ Κελεκίδου παραδέχτηκε ότι στην αρχή τρομοκρατήθηκε ωστόσο τελικά όλα πήγαν καλά ενώ αποκάλυψε πως την καραντίνα την πέρασε μαζί με την αδερφή της που είχε επίσης κολλήσει ενώ τα παιδιά της, της έφτιαχναν ζωγραφιές που της έριχναν κάτω από την πόρτα.

Το προηγούμενο διάστημα είχες και μια περιπέτεια υγείας. Αρρώστησες με κορονοϊό. Yπήρξαν στιγμές που φοβήθηκες;

Η αλήθεια είναι πως όταν το έμαθα, δεν σου κρύβω, ψιλοτρομοκρατήθηκα. Η πρώτη μέρα ήταν δύσκολη γιατί έλεγα «για να δούμε τι θα μου συμβεί». Από κει και πέρα όλα κύλησαν ομαλά. Πέρα από κάποια δέκατα και πόνο στα κόκαλα δεν είχα κάποιο άλλο πρόβλημα. Ήμουν μια χαρά. Δυστυχώς κόλλησα και την αδελφή μου τη Μαρίνα. Μεγαλύτερο άγχος είχα για εκείνη παρά για μένα. Και φοβόμουν μήπως είχα κολλήσει κάποιον άλλο άθελά μου. Είναι ευθύνη.

Ο Νίκος και τα παιδιά δεν κόλλησαν;

Όχι, ευτυχώς δεν κόλλησαν. Ήμασταν απομονωμένες πάνω στην κρεβατοκάμαρα με κλειστές πόρτες και περιμέναμε τις εκπλήξεις από την οικογένειά μας. Περάσαμε την καραντίνα παρέα. Με συγκίνησαν πολύ τα ραβασάκια της κόρης μου της Ελπινίκης. Μου φώναζε «μαμά, άνοιξε λίγο να σε δω». Με έβγαζε φωτογραφίες. Μετρούσε τις μέρες μέχρι να γίνω καλά. Μου ζωγράφισε μια θάλασσα φουρτουνιασμένη στην οποία εγώ ήμουν στον βράχο και εκείνη μέσα στη θάλασσα και μου έδινε το χέρι της να την τραβήξω έξω. Εγώ εκεί… κατάλαβες. Μεγάλη συγκίνηση. Ήμουν εμβολιασμένη και εγώ και η αδελφή μου και μάλλον ήταν κάτι που μας βοήθησε να το περάσουμε ανώδυνα.

Read More

And More