Κέλλυ Κελεκίδου: Στα νότια προάστια με τον γιο της Θάνο! [pics]

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές μέρες η Κέλλυ Κελεκίδου με τα παιδιά της, τον 8,5 χρόνων Θάνο και την 3χρονη Ελπινίκη της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Νίκος Κουρκούλης τα τελευταία τρία χρόνια μετακόμισαν μόνιμα στην Αυστραλία, αλλά τη φετινή σεζόν, ο Νίκος Κουρκούλης αποχωρίστηκε για λίγο την οικογένειά του και ξεκίνησε εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Και μιας και ο Νίκος Κουρκούλης βρίσκεται στην Ελλάδα, η Κέλλυ δεν έχασε ευκαιρία, και μόλις ξεκίνησαν οι διακοπές των παιδιών της -του μεγάλου γιου κυρίως- από το σχολείο, ετοίμασαν όλοι βαλίτσες και ήρθαν στην Ελλάδα για τις γιορτές. Όπως αποκάλυψε, άλλωστε, σε συνέντευξή της η Κέλλυ Κελεκίδου, τα παιδιά της τώρα έχουν το μεγάλο διάστημα των 2 μηνών διακοπών από το σχολείο, ως το τέλος της σχολικής χρονιάς (σύμφωνα με το σύστημα στην Αυστραλία) και έτσι είχαν τη δυνατότητα όλοι μαζί να περάσουν περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE μάλιστα, συνάντησε την γνωστή ερμηνεύτρια με τον γιο της στα νότια προάστια να απολαμβάνουν τις βόλτες τους και να κάνουν τα ψώνια τους στα μαγαζιά της περιοχής.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως η Κέλλυ είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, έχει ήδη κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, ετοιμάζοντας ένα νέο τραγούδι και απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την οικογένειά της.

Read More

And More