Κέλλυ Κελεκίδου: Τα συγκινητικά λόγια για τα γενέθλια της 5χρονης κόρης της!

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, η οποία αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους. Οι δύο καλλιτέχνες μπορεί να έχουν πολλές υποχρεώσεις, όμως πάντα έχουν χρόνο για τον Ραφαήλ και την Ελπινίκη.

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για την οικογένεια, αφού η πριγκίπισσά τους έχει τα γενέθλιά της! Έτσι, η Κέλλυ Κελεκίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της μικρής από τον πρώτο καιρό της ζωής της και της ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό και συγκινητικό τρόπο!

“Πριν από 5 χρόνια ακριβώς τέτοια μέρα στην 8:30πμ ο Θεός έστειλε στην ζωή μας για δεύτερη φορά έναν λόγο να υπάρχουμε και να αγωνιζόμαστε …. Ο Ραφαήλ μας έμαθε τι σημαίνει αγάπη και εσύ Ελπινίκη μου μας έμαθες πως η αγάπη είναι άπειρη ….
Θαυμάζω το μυαλό σου… Λατρεύω την αγκαλιά σου …. Τρελαίνομαι με την ενέργεια σου …. Αγαπώ το κάθε τι πάνω σου γιατί είσαι το κοριτσάκι μου …. Μας δίνεις ελπίδα χαρά και χρώμα στην ζωή μας ….. Σ αγαπώ! χρόνια πολλά μωρό μου η μαμά σου…”, σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πολύχρονη!

Read More

And More