Κέλλυ Κελεκίδου: Το… έκαψε στην πρεμιέρα του συζύγου της, Νίκου Κουρκούλη, στο «Έναστρον»! [pics]

Κέλλυ Κελεκίδου: Το… έκαψε στην πρεμιέρα του συζύγου της, Νίκου Κουρκούλη, στο «Έναστρον»! [pics] | tlife.gr

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Παρά τις φήμες που τους θέλουν συχνά πυκνά να περνούν κρίση στην σχέση τους, εκείνοι παραμένουν μαζί και είναι ευτυχισμένοι. Πρόσφατα μάλιστα ο Νίκος Κουρκούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show’ και διέψευσε τις φήμες.

«Θεωρώ χαζό να κάτσω και να σχολιάσω το οτιδήποτε, όταν κάποιος κάθετε και γράφει από την αρχή της γνωριμίας μου με την Κέλλυ ότι χωρίζουμε. Θα πω κάτι κι εκεί θα το κλείσω το θέμα, τα ζευγάρια περνάνε φάσεις στην ζωή τους, τώρα σε αυτή τη φάση να μπαίνω στην διαδικασία να απαντώ αν είμαι καλά ή αν δεν είμαι καλά, αν χώρισα ή δεν χώρισα, δεν θα το κάνω. Καταρχήν αν είχα χωρίσει… αν είχα πάρει διαζύγιο θα το ήξερε ο κόσμος όλος δεν θα το κρατάγαμε κρυφό. Αν από την άλλη έχω πρόβλημα με την γυναίκα μου δεν θα κάτσω να πω σε εσένα και στον κόσμο, ότι έχω προβλήματα. Στο κάτω κάτω η ζωή είναι δική μου αν θέλω να την δημοσιοποιήσω, θα πω αυτό που πρέπει κι αυτό που θέλω να πω», είπε χαρακτηριστικά.

Η Κέλλυ και ο Νίκος έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά και είναι δίπλα ο ένας στον άλλον. Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός κυριαρχούν στην σχέση τους και αλληλοστηρίζονται σε όλους τους τομείς. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Άντζελα Δημητρίου το βράδυ της Παρασκευής έκαναν πρεμιέρα στο «Έναστρον» και δεν θα μπορούσε η Κέλλυ να μην είναι εκεί για να απολαύσει τον αγαπημένο της. Η τραγουδίστρια διασκέδασε με τις επιτυχίες του συζύγου της και του πέταγε λουλούδια όλη την διάρκεια της βραδιάς.

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος και NDP

 

READ more