Kendall Jenner: Η ομοιότητα με την γιαγιά της είναι εκπληκτική! [pics]

Η Kendall Jenner είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα. Έχει περπατήσει σε πολλές πασαρέλες και έχει γίνει η «μούσα» σε πολλούς γνωστούς οίκους μόδας. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά πήρε τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου αφήνοντας πίσω σπουδαία ονόματα από τον χώρο μόντελινγκ. Την ξεχωριστή όμως ομορφιά της μάλλον την οφείλει στην γιαγιά της Mary Jo Shannon, η οποία είναι η μητέρα της μητέρας της.

Η Kim Kardashian βρήκε μία φωτογραφία της γιαγιάς τους όταν ήταν νύφη και η ομοιότητα της με την Kendall είναι εκπληκτική. Η Kim μοιράστηκε αυτή την φωτογραφία με τους εκατομμύρια followers της στο instagram και τους άφησε όλους άφωνους.

Μόλις βρήκα αυτήν την εικόνα της πανέμορφης γιαγιάς μου από τον πρώτο γάμο της. Διήρκεσε μόλις 2,5 μήνες και η οικογένειά της ξόδεψε όλα όσα είχαν σε αυτόν τον γάμο. Ένιωσε τόσο άσχημα, αλλά ακολούθησε την καρδιά της. Μοιάζει κάπως γνωστό όλο αυτό. Μου έμαθε πάντα να ακολουθώ την καρδιά μου και να κάνω ότι θέλω να κάνω ανεξάρτητα από το τι θα γίνει. Σ αγαπώ πολύ MJ. Πόσο πολύ μοιάζεις με την Kendall” ήταν το σχόλιο της εκρηκτικής τηλεπερσόνας στην φωτογραφία.

Read More

And More