Kendall Jenner: Ξέφρενες στιγμές με τις φίλες της σε παραλία της Μυκόνου! Φωτογραφίες

Η άφιξη της Kendall Jenner στην Μύκονο αποτελεί ίσως από τις καλύτερες διαφημίσεις στην χώρα μας. Το ακριβοπληρωμένο μοντέλο με έναν λογαριασμό στο Instagram που διαθέτει 113.000.000 followers, οτιδήποτε δημοσίευε από το κοσμοπολίτικο νησί… γινόταν Viral! Τόσο το βίντεο με το Bottle Cap Challence στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου όσο και τα στιγμιότυπα που σπάει πιάτα στην Ψαρού! Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Gala, το γεγονός ότι έφτασε με ιδιωτικό αεροπλάνο και παρά με συναδέλφους μοντέλα της high-end fashion έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την εικόνα της να πίνει τσίπουρα!

H Kendall Jenner επέλεξε να μείνει στο πολυτελές ξενοδοχείο “Santa Marina”. Ξυπνούσε αργά, έπαιρνε το πρωινό της την ώρα που ο μέσος τουρίστας στην Ελλάδα τρώει μεσημεριανό και… σήκωνε τα μανίκια για διασκέδαση. Οι τρεις φίλες που είχε μαζί της είχαν τις ίδιες άγριες διαθέσεις και όπλα τους τα μικροσκοπικά μπικίνι στις αποσκευές τους. Οι Kendall Jenner, η Cindy Bruna, η Shanina Shaik και η Riley Montana τραβούσαν τα βλέμματα σαν μαγνήτης όπου και αν πήγαιναν, ενώ χόρευαν ακόμη και μέσα στο νερό, όπως άλλωστε προστάζει και η ηλικία τους αλλά η και η φήμη της Μυκόνου ως η Ίμπιζα της Ελλάδας!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το super model σε παραλία της Ψαρούς να βγάζει τα ρούχα της και να είναι έτοιμη να βουτήξει στη θάλασσα! Φορώντας ένα άκρως μικροσκοπικό μαγιό δεν πέρασε απαρατήρητη από τους υπόλοιπους λουόμενους. Μαζί με τις φίλες της απόλαυσαν ξέφρενες στιγμές μέσα στο νερό!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More