Κερδίσε 20 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “ΜΑΚΜΠΕΤ”!

Το TLIFE συνεχίζει να πηγαίνει θέατρο μαζί σου και στις γιορτές! Γι’ αυτό την επόμενη μέρα το Χριστουγέννων σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις τον καλό σου, τη φίλη ή τον φίλο σου και να πάτε στο θέατρο και να δείτε δωρεάν την παράσταση “ΜΑΚΜΠΕΤ”. Στείλε τώρα email με το ονοματεπώνυμό σου στο movies@tlife.gr !

Oι 20 πρώτοι που θα στείλουν κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “ΜΑΚΜΠΕΤ”, την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Studio Μαυρομιχάλη (Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια).
Πρόκειται για το έργο “ΜΑΚΜΠΕΤ” του Ευγένιου Ιονέσκο.
Ο Θεατρικός Οργανισμός ΝΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ολοκληρώνει, όπως ήταν προγραμματισμένο, τις παραστάσεις του έργου του Ευγένιου Ιονέσκο “ΜΑΚΜΠΕΤ”, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011. Η παράσταση παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία, στο Studio Μαυρομιχάλη, σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή.
Ο “Μακμπέτ” πρόκειται για ένα έργο της τελευταίας και πιο ώριμης περιόδου του συγγραφέα, γραμμένο το 1972, που αποτελεί τον καρπό της ανατρεπτικής ματιάς του Ιονέσκο, στο αριστούργημα του Σαίξπηρ.
Με αφορμή τον “Μακπέθ” του Ελισαβετιανού ποιητή, ο Ιονέσκο βρίσκει την ευκαιρία να εξαπολύσει έναν ανελέητο πόλεμο σε κάθε μορφής εξουσία, χρησιμοποιώντας φυσικά όλα τα “όπλα” που του παρέχει το θέατρο του παραλόγου, του οποίου υπήρξε ηγετική μορφή, με κυριότερο αυτό της κωμωδίας.
Θα ‘λεγε κανείς ότι ο Ιονέσκο σε αυτό το έργο, βρίσκεται κάτω από ένα ιδιόμορφο “αναρχικό” ξέσπασμα, καθώς δεν αφήνει κανένα περιθώριο για “καλή” εξουσία και καταδικάζει συλλήβδην κάθε μορφή πολιτεύματος, αφού κατά τον συγγραφέα, κάθε πολιτική θεωρία, “πρακτικοποιείται” από ανθρώπους, οι οποίοι φυσικά, μεθυσμένοι από το κρασί της εξουσίας, οδηγούν και τις καλύτερες και δικαιότερες από αυτές τις θεωρίες, στην πλήρη αποτυχία.
ΠΑΙΖΟΥΝ :
Ευαγγελία Καπόγιαννη, Στέλλα Κρούσκα, Φώτης Μακρής, Διονύσης Μανουσάκης, Θεοδώρα Ντούσκα, Δημήτρης Πλειώνης.
Καλή επιτυχία!

Read More

And More