Κέρδισε προσκλήσεις για την παράσταση “Γίνε το μωρό μου”!

Οι εορταστικές μέρες θέλουν… θέατρο! Το TLIFE σου δίνει την ευκαιρία να δεις την παράσταση “Γίνε το μωρό μου”! Οι 15 πρώτοι λοιπόν που θα στείλουν email στο movies@tlife.gr με το όνομά τους και την παράσταση θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 το απόγευμα!

Στο θέατρο «ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ» για τη χειμερινή περίοδο 2010- 2011 παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου το έργο του πολυβραβευμένου Κεν Λούντβικ, βασιλιά της αμερικανικής κωμωδίας, «ΓΙΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ», σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη και μετάφραση – διασκευή Ρένας Ρίγγα, με την Ελένη Ερήμου και το Νίκο Γαλανό στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η Maud, Λονδρέζα αριστοκράτισσα, παντρεύει την ανιψιά της Gloria με τον Christy, Σκωτσέζο μεγαλοαγρότη. Είναι σίγουρη ότι ο γάμος αυτός θα έχει πολλές δυσκολίες και για την καλομαθημένη Gloria, αλλά και για την ίδια που θα έχει για συμπέθερο τον John παραδοσιακό Σκωτσέζο αυτονομιστή. H σύγκρουση είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο φαντάζεται, όταν εκείνη και ο John πρέπει να ταξιδέψουν μαζί ως την Αμερική για να φέρουν πίσω ένα μωρό. Ένα μωρό για την Gloria, η οποία μετά από μία αποτυχημένη εγκυμοσύνη καταφεύγει στην υιοθεσία. Συνήθειες, συμπεριφορές και διαφορές θα βγουν στην επιφάνεια και ο πόλεμος θα κηρυχτεί επίσημα με αλλεπάλληλες ανατροπές.
Το «BE MY BABE», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος του έργου, του αμερικανού συγγραφέα Κεν Λούντβικ έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Alley στο Χιούστον του Τέξας τον Οκτώβριο του 2005 με πρωταγωνιστές τον Hal Holbrook και την Dixie Carter σε σκηνοθεσία του John Rando.

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ελένη Ερήμου, Νίκος Γαλανός, Γιώργος Ζιόβας, Δώρα Στυλιανέση, Πάρις Λύκος, Ειρήνη Σταματίου

Read More

And More