Κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης το χριστουγεννιάτικο “Celebrity Travel” με Ιακωβίδη-Stan στη Νυρεμβέργη!

Με μια λαμπερή παραγωγή που έστησε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο γλέντι στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας και καλεσμένους εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας, ο Νίκος Κοκλώνης κέρδισε όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και το κοινό, που συντονίστηκε στις μουσικές και τη γιορτινή διάθεση του τηλεοπτικού σταθμού της Παιανίας.

Το εορταστικό Celebrity Travel που εκτάκτως προβλήθηκε στις 21.00 ανήμερα τα Χριστούγεννα, με celebrity καλεσμένους τους up and coming της μουσικής βιομηχανίας Πέτρο Ιακωβίδη και Stan κινήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της προβολής του σε διψήφια ποσοστά στο νεανικό κοινό 18-54 ετών φτάνοντας το 13%, ενώ στο γενικό σύνολο άγγιξε και το 16,9%. Μια ξεκάθαρη επιτυχία για τον Κοκλώνη, στο πρώτο εορταστικό σόου στο οποίο επιμελήθηκε εξ’ ολοκλήρου την παραγωγή, και ουσιαστικά έγινε το «εισιτήριο» για να του εμπιστευτεί η διοίκηση του Open και το βραδινό σόου της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Καλαίσθητο set up, καλεσμένοι που μιλούν με τα τραγούδια τους στην καρδιά του Έλληνα τηλεθεατή και ένας έξω καρδιά και φιλόξενος οικοδεσπότης που τιμά τους καλεσμένους του ανοίγοντας ενδιαφέρουσες συζητήσεις: ένα mix and match μουσικού σόου και talk show με ωραίες εικόνες στις οποίες ο Νίκος Κοκλώνης μας έχει εκπαιδεύσει μέσα από την ταξιδιωτική του εκπομπή, μοιάζει να είναι μια καλή συνταγή βραδινής τηλεόρασης.

Στο πρωτοχρονιάτικο σόου που ετοίμασε ωστόσο, ο Κοκλώνης βγαίνει από τη λογική του travel και ετοιμάζει βραδιά κεφιού στην εντυπωσιακή λέσχη αξιωματικών στην αθηναϊκή οδό Ρηγίλλης με καλεσμένο τον πιο σπουδαίο ερωτικό ερμηνευτή, τον Πλούταρχο, με έναν guest έκπληξη που θα συζητηθεί και την αισθαντική Μελίνα Ασλανίδου. Όπως λένε οι πληροφορίες στο σόου με το οποίο το Open θα υποδεχτεί το 2019, το Open new year, οι τηλεοπτικές εκπλήξεις θα διαδέχονται η μια την άλλη! Όλα δείχνουν πως για τον Κοκλώνη the show must go on..

Read More

And More