Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Επικίνδυνες Σχέσεις»

Το TLIFE συνεχίζει να πηγαίνει θέατρο μαζί σας! Ακόμη μία παράσταση που μέχεται τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν, στέλνοντας email στο movies@tlife.gr ! Oι δέκα πρώτοι που θα στείλουν κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Πέμπτης 9 Δεκέμβρη και ώρα 21:00, στο θέατρο «ΑΛΜΑ».

Στη Β’ ΣΚΗΝΗ του θεάτρου «ΑΛΜΑ» παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά, μετά την περσινή καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία, η παράσταση «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Λακλό, σε διασκευή και σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη.

Λίγα λόγια για το έργο: Η σατανική Μαρτέιγ ζει βάζοντας στοιχήματα πάνω στην κρυφή ερωτική ζωή των άλλων και κυριαρχεί με αυτό τον τρόπο κοινωνικά. Κάποια μέρα, η Μαρτέιγ αναθέτει στον πρώην εραστή της, τον ακόλαστο Βαλμόν, να αποπλανήσει τη νεαρή κοπέλα που πρόκειται να παντρευτεί. Εκείνος τα καταφέρνει θαυμάσια, κερδίζοντας έτσι το στοίχημα. Η απρόσμενη άφιξη της ωραιότατης Τουρβίλ θεωρείται ως πρόκληση για τη Μαρτέιγ που αναθέτει στον Βαλμόν να την κατακτήσει, προσφέροντάς του ως τίμημα μια βραδιά μαζί της. Έτσι, ο Βαλμόν επιδίδεται σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας, χρησιμοποιώντας ως όπλο τη γοητεία του και την τέχνη του στον έρωτα, και παρουσιάζεται στην Τουρβίλ σαν ένας ανιδιοτελής ερωτευμένος. Τελικά πετυχαίνει το σκοπό του, αλλά ερωτεύεται και ο ίδιος το θήραμά του, με αποτέλεσμα να καταστρέψει όχι μόνο την Τουρβίλ, αλλά και τον εαυτό του.
Ο Γιώργος Κιμούλης που έχει αναλάβει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία της παράστασης, μεταφέρει τους ήρωες του πασίγνωστου μυθιστορήματος του Λακλό, στη δεκαετία του 1930.
Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Β’ ΣΚΗΝΗΣ του θεάτρου «ΑΛΜΑ» έχει ο Τάσος Ιορδανίδης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Θάλεια Ματίκα, Τάσος Ιορδανίδης, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Δημήτρης Σαμόλης, Σταυρίνα Ψιμοπούλου, Αντώνης Αντωνάκος , Μαρουσώ Γεωργοπούλου, Αγάπη Παπαθανασιάδου

Read More

And More