Κερδίστε 100 διπλές προσκλησεις για το “Αστερόπαιδο” του Όσκαρ Ουάιλντ

Το Tlife σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού εξασφάλισε για εσάς και τα παιδιά σας 100 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης το “Αστερόπαιδο” του Όσκαρ Ουάιλντ, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, 15.00.

Πρόκειται για ένα συγκινητικό και διδακτικό παραμύθι, σε σκηνοθεσία Μπάμπη Κλαλιώτη και αξιόλογους επαγγελματίες συντελεστές, που συγκίνησε γονείς και παιδιά και αγαπήθηκε πολύ.

Μια όμορφη ιστορία που έγραψε ο Ουάιλντ, την οποία διασκευάζει με συναρπαστικό τρόπο ο Γιώργος Φραντζεσκάκης και την επενδύει πολύ πετυχημένα με μουσική και τραγούδια.

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την προτεραιότητα που δίνει στο θέατρο και στην ουσιαστική ψυχαγωγία των παιδιών, δημιουργεί νέα μόνιμη στέγη για το παιδικό θέατρο.

Η υπόθεση του έργου

Μια νύχτα την ώρα που πέφτει ένα αστέρι, ένας φτωχός ξυλοκόπος βρίσκει μέσα στο δάσος ένα παιδί. Το παίρνει και το μεγαλώνει… Το Αστερόπαιδο, όπως το φωνάζουν, με τα χρόνια γίνεται ένα πολύ όμορφο παιδί αλλά δυστυχώς με δύστροπο και κακό χαρακτήρα. Κοροϊδεύει τους ανάπηρους, περιφρονεί τους φτωχούς, ώσπου φτάνει να απαρνηθεί την ίδια του τη μάνα που με τη μορφή μιας ζητιάνας ήρθε στην αυλή του, γεγονός που το κάνει να μην είναι πια όμορφο στα μάτια των άλλων και μπαίνει σε μια περιπέτεια να της ζητήσει συγνώμη.

Συντελεστές
Μετάφραση – Διασκευή: Γιώργος Φρατζεσκάκης
Σκηνοθεσία: Μπάμπης Κλαλιώτης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Βάσω Θωμά
Μουσική: Κώστας Χαριτάτος
Σκηνικά – Κουστούμια: Μιμίκα Καπούλα
Χορογραφίες: Μαρίας Βαρούμα
Βοηθός Σκηνογράφου: Αναστασία Δεκαβάλλα
Κατασκευή Κουστουμιών: Παρασκευή Θοεδωρίδου
Σινέ Παράδεισος: Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4-181 20 Κορυδαλλός, τηλ. 210 4960955
Κάθε Κυριακή στις 11:00 π.μ. και στις 3.00 μ.μ.
Εισιτηρίου: 8 €

Οι εκατό πρώτοι που θα στείλουν email με το ονοματεπώνυμο τους στη διεύθυνση contest@sevenart.gr θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση.

Read More

And More