Κερδίστε 40 διπλές προσκλήσεις για την ταινία “The Company Men”!

Το TLIFE σου δίνει τη δυνατότητα για ακόμη μια φορά να παρακολουθήσεις δωρεάν μία κινηματογραφική επιτυχία! Ο λόγος για την ταινία “The Company Men”! Oι πρώτες 40 που θα στείλετε μήνυμα στο movies@tlife.gr θα μπορέσετε να δείτε την ταινία μαζί με κάποιον δικό σας, την Δευτέρα στις 20 Ιουνίου και ώρα 21:00 στα Village Cinemas στο The Mall Athens.

Λίγα λόγια για την ταινία!

O Μπόμπι Γουόκερ (Μπεν Άφλεκ) ζει το τέλειο αμερικανικό όνειρο: έχει μία καλή δουλειά, μία όμορφη οικογένεια, μία λαμπερή Porsche στο γκαράζ. Όμως μετά τη συρρίκνωση της εταιρείας του, τόσο αυτός, όσο και οι συνάδερφοί του Φιλ Γούντγουρντ (Κρις Κούπερ) και Τζιν ΜακΚλάρι (Τόμι Λι Τζόουνς) μένουν άνεργοι και αναγκάζονται να επαναπροσδιορίσουν τη ζωή τους ως άντρες, σύζυγοι και πατέρες.

Ο Μπόμπι βρίσκει ξανά τον ενθουσιασμό και τη διάθεσή του για ζωή, χτίζοντας σπίτια, σε συνεργασία με τον κουνιάδο του (Κέβιν Κόστνερ), δουλειά στην οποία μπορεί μεν να μην κάνει χρήση όλων των προσόντων του, που τον κάνει ωστόσο να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στη ζωή από το να κυνηγάς συνεχώς μεγάλες και προσοδοφόρες συμφωνίες. Με χιούμορ, πάθος και έντονη παρατηρητικότητα, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Τζον Γουέλς (“ER”, “Τhe West wing” και “Southland “) μας εισάγει στη νέα πραγματικότητα του αμερικανικού ονείρου.

Επίκαιρη ε;

Δες το τρέιλερ της ταινίας!

Καλή επιτυχία!

Read More

And More