Κέρκυρα: Κόλαση φωτιάς σε μεγάλη επιχείρηση χρωματοπωλείου -Δες το βίντεο!

Ολοσχερώς καταστράφηκε τα ξημερώματα, η επιχείρηση πώλησης χρωμάτων, σιδηρικών και ειδών οικοδομής “Κολοβός” στα Τρία Γεφύρια, σε κατοικημένη περιοχή, από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 02:30 και μέσα σε ελάχιστα λεπτά επεκτάθηκε σε όλο το κτίριο που ξεπερνούσε τα 300 τετραγωνικά μέτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του corfupress.com, την πυρκαγιά διαπίστωσε πρώτο το πλήρωμα περιπολικού της αστυνομίας που περνούσε την ώρα εκείνη από το σημείο, ενώ ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ειδοποιήθηκε από το σύστημα συναγερμού που είχε τοποθετήσει. Έσπευσε στο μαγαζί του χωρίς ωστόσο να προλάβει να περισώσει οτιδήποτε.
Άμεση ήταν και η επέμβαση της Πυροσβεστικής, καθώς μέσα σε ελάχιστα λεπτά είχαν φτάσει στο σημείο συνολικά 8 οχήματα με δεκάδες άνδρες, οι οποίοι για περισσότερες από 3 ώρες έδιναν μάχη για να θέσουν τις φλόγες υπό έλεγχο. Τις προσπάθειές τους δυσκόλευε η φύση των εξαιρετικά εύφλεκτων υλικών που πωλούσε η επιχείρηση ενώ την πρώτη ώρα έδωσαν μάχη προκειμένου να μην επεκταθεί η φωτιά σε παρακείμενο σπίτι, αλλά και να μην εκραγούν προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή, φιάλες με υγραέριο που βρισκόντουσαν εντός του χώρου.

Read More

And More