Κέβιν Σπέισι: Η ώρα της απολογίας για τις καταγγελίες περί σεξουαλικών επιθέσεων – «Θεωρούσα ρομαντισμό τα αγγίγματα»

Ως «αστεία και γοητευτική με φλερτ», περιέγραψε ο Κέβιν Σπέισι τη σχέση που είχε με έναν από τους άνδρες που τον καταγγέλλει για σεξουαλική επίθεση, ενώπιον του δικαστηρίου Southwark Crown στο Λονδίνο, καθώς σήμερα (13.7.2023) ξεκίνησε η απολογία του ηθοποιού για τα σεξουαλικά αδικήματα που φέρεται να έχει διαπράξει.

Όπως αναφέρει το BBC, σήμερα είναι η ημέρα που ο Κέβιν Σπέισι θα απολογηθεί για τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του από 4 άνδρες για σεξουαλική επίθεση. Ο ίδιος ορκίστηκε καθαρά και δυνατά να πει «όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια», σχετικά με όσα του προσάπτουν εδώ και δύο εβδομάδες 4 άλλοι άνδρες.

Αρχικά, ο Κέβιν Σπέισι ξεκίνησε την απολογία του κάνοντας μια αναδρομή στη ζωή και στην καριέρα του, λέγοντας αστειευόμενος ότι η μητέρα του έλεγε πως άρχισε να παίζει θέατρο με το που γεννήθηκε, πριν αναφερθεί στα αδικήματα για τα οποία καταγγέλλεται.

Ο Αμερικανός βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός περιέγραψε τη σχέση που είχε με έναν από τους καταγγέλλοντες ως «αστεία και γοητευτική με φλερτ», προσθέτοντας πως «έγινε κάπως σεξουαλική, αλλά ποτέ δεν κάναμε σεξ μαζί, επειδή ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να προχωρήσουμε παραπέρα».

Στην ερώτηση αν ήταν φλερτ, ο Κέβιν Σπέισι απάντησε «ναι, μου αρέσει πολύ να φλερτάρω». Σε ένα άλλο σημείο, ο ίδιος είπε ότι θεωρούσε «ρομαντισμό» τα αγγίγματα. Μετέπειτα, οι εισαγγελείς αναφέρθηκαν ξανά στην υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης εις βάρος του Κέβιν Σπέισι, τονίζοντας ότι 4 άνδρες κατέθεσαν εναντίον του τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Read More

And More