Κι άλλη εγκυμοσύνη-έκπληξη στην ελληνική showbiz: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει τον πελαργό και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Εκείνη, μπορεί να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, εκείνος όμως είναι ένας καταξιωμένος ποδοσφαιριστής. Οι δυο τους είναι αρκετά χρόνια μαζί και ανυπομονούν πια να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Ο λόγος είναι για την Σοφία Χατζηανδρέου και τον παίκτη του Παναθηναϊκού Χρήστο Δώνη, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς και είναι στα καλύτερά τους. Το ζευγάρι περιμένει αγοράκι, με την μέλλουσα μανούλα να διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής είδαμε και τις πρώτες φωτογραφίες της Σοφίας με την φουσκωμένη κοιλίτσα. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, στο οποίο πόζαρε στην παραλία φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και με εμφανή τα σημάδια της εγκυμοσύνης, ενώ στα stories της φίλης της, Καταλίνας Χειμωνά, την είδαμε να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί με τον σύντροφό της στο πάρτι που διοργάνωσε για να του ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα.

Με το καλό!

Read More

And More