Κι άλλο ζευγάρι του περσινού Power Of Love χώρισε – Το ανακοίνωσαν μέσω Instagram!

O Παναγιώτης Θεόφιλος ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του πρώτου κύκλου του Power of love, ο οποίος μάλιστα στο παιχνίδι ερωτεύτηκε την Άννα Λορένη και οι δυο έζησαν έναν δυνατό έρωτα. Από τους λίγους που κράτησαν και μετά το τέλος του ριάλιτι της αγάπης του ΣΚΑΪ. Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του περσινού POL όμως μόλις χώρισε και είναι επίσημο. Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα, το ανακοίνωσαν και οι δύο μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

“Ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη σας την αγάπη που μας δείξατε! Αποφασίσαμε να τελειώσουμε σαν ζευγάρι για προσωπικούς λόγους. Ξέρω ότι θα σεβαστείτε την κοινή μας απόφαση!! Σε ευχαριστώ που μου χάρισες τέτοιες στιγμές που μόνο εγώ ξέρω!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης.

Όσο για την Άννα, εκείνη εξομολογήθηκε: “Αγαπημένοι μου φίλοι… Επειδή μοιράστηκα μαζί σας στιγμές μιας σχέσης που δημιουργήθηκε μέσα σ’ ένα reality show , νιώθω την υποχρέωση σεβόμενη την αγάπη και την υποστήριξη σας,να σας ενημερώσω για τις αλλαγές που υπάρχουν στη προσωπική μου ζωή.  Με τον Παναγιώτη λοιπόν δεν είμαστε ζευγάρι εδώ κ κάποιο καιρό. Οι λόγοι είναι προσωπικοί. Τον ευχαριστώ για ό,τι ζήσαμε και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στη πορεία. Η αγάπη σας ήταν, είναι και θα είναι πάντα σημαντική για μένα. Μαζί στα εύκολα κ στα δύσκολα Σας ευχαριστώ για όλα”.

Read More

And More