Κι όμως, είναι μητέρα παίκτη του «Power of love 2» - Εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της! (pics)

Κι όμως, είναι μητέρα παίκτη του «Power of love 2» – Εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της! (pics) | tlife.gr

Ο Βασίλης Χαλκιάς άφησε για λίγο τη νυχτερινή Αθήνα και μπήκε στο σπίτι του Power of Love για να βρει τον έρωτα. O γοητευτικός barman κατάφερε να ξεχωρίσει από την αρχή κυρίως για την… αναποφασιστικότητά του, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που δήλωσε πως «θέλει χρόνο» για να διαλέξει. Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, φαίνεται να έχει αποφασίσει πώς η κοπέλα για την οποία ενδιαφέρεται περισσότερο είναι η Ζένια.

Κι ενώ ο Βασίλης παραμένει στο «σπίτι της αγάπης» στην Κωνσταντινούπολη, εμείς ανατρέξαμε στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και εντοπίσαμε την μητέρα του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Ονόματι Άννα Τσιβιώτου, η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο  είναι νεότατη, άκρως εντυπωσιακή και sexy, ενώ διαθέτει ένα αξιοζήλευτο κορμί που… κόβει ανάσες.

Στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια στο προφίλ της, δεν είναι λίγες οι φορές που η μητέρα του Βασίλη έχει μοιραστεί με τους followers της κοινές φωτογραφίες τους, αποδεικνύοντας την αγάπη που του τρέφει. Ωστόσο, εκείνες που ξεχωρίζουν και έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα likes είναι οι λήψεις με διάφορα μπικίνι στην παραλία.

Δες τις φωτογραφίες:

READ more