Κι όμως εκτός “Real” ο Γιώργος Τράγκας!

Αναμφισβήτητα ανήκει στους δημοσιογράφους εκείνους που το όνομά τους ήταν τα τελευταία χρόνια απόλυτα συνυφασμένο με τον “Real Fm” και κυρίως; Με την πρωινή, πολύ πρωινή ζώνη του “Real Fm”.

Και για να ακριβολογώ, πρωινό ξύπνημα χωρίς εκείνον, δύσκολα μπορούσε να υπάρξει μέχρι τώρα στο πρώτο ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας.

Ο λόγος τόση ώρα για τον εκρηκτικό, ασυγκράτητο, χειμαρρώδη Γιώργο Τράγκα, ο οποίος δέκα χρόνια μετά αποφάσισε κάπου εδώ να τραβήξει μία κόκκινη γραμμή στη συνεργασία του με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ενα “διαζύγιο” το οποίο πηγαινοερχόταν τα τελευταία χρόνια και τελικά έμελλε να μας προκύψει τώρα.

Και για του λόγου το αληθές, ιδού και η επίσημη ανακοίνωση του φινάλε της συνεργασίας Γιώργου Τράγκα και Νίκου Χατζηνικολάου:

“…Σήμερα ολοκληρώνεται μετά από 10 χρόνια ανελλιπούς ραδιοφωνικής παρουσίας του στον Real FM, το συμβόλαιο συνεργασίας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα με τον σταθμό.

Ο Real FM τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του…”

Read More

And More