Κι όμως… Ο Γιώργος Μαυρίδης θα παίξει σε σειρά!

Εχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση διαρκώς γύρω από το όνομά του. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος πραγματικά είναι στα καλύτερά του μιας και οι προτάσεις πέφτουν βροχή και τα κανάλια σφάζονται στη ποδιά του για να βγει νικητής ο Alpha και το μαγαζί με τα tatοο που έχει σκίζει και γενικώς όλα καλά…

Βέβαια, τα καλύτερα είναι ακόμα… καθ΄οδόν, μιας και η ολοκαίνουργια εκπομπή του “Στο δρόμο”, δεν έχει κάνει ακόμα πρεμιέρα. Σηκώνει αυλαία την άλλη Τρίτη στον Alpha. Μείνετε συντονισμένοι!

Και μπορεί ,λοιπόν, ο Γιώργος να τρέχει και να μην φτάνει, όμως, στο τέλος όλα προλαβαίνει να τα κάνει. ΄Ετσι, ενώ βρίσκεται αυτή την εποχή διαρκώς σε γυρίσματα, πρόλαβε να το κάνει κι αυτό! Ποιό; Μα να δοκιμάσει και το… υποκριτικό του ταμπεραμέντο!

Ο Γιώργος – όπως ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από σχετική ανάρτηση που έκανε στα social-media – θα εμφανιστεί εκτάκτως σε μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του Alpha. Ο Γιώργος θα εμφανιστεί εκτάκτως στον “Αστέρα Ραχούλας”. Και για του λόγου το αληθές;

Ο πρώην “Mr. World Party” πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον Δάνη Κατρανίδη και έγραψε:

«Ήταν τιμή μου να παίξω έστω και για λίγο μαζί του. Αστέρας Ραχούλας προσεχώς».

Read More

And More