Κι όμως ο Γούντι Αλεν είπε το “ναι” στη τηλεόραση!

Διά χειρός Γούντι Αλεν έρχεται στις οθόνες μας η νέα σειρά του διαδικτυακού κολοσσού Amazon, που αμέσως μετά τον θρίαμβό του στις Χρυσές σφαίρες έσπευσε να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον μεγάλο σκηνοθέτη.

«Δεν είμαι σίγουρος πώς έμπλεξα, δεν έχω καμιά ιδέα και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Είμαι σίγουρος ότι θα το μετανιώσουν», λέει ο ίδιος χιουμοριστικά σε μια δήλωσή του που συνοδεύει την επίσημη ανακοίνωση του δικτύου.
«Ο Γούντι Αλεν είναι ένας οραματιστής δημιουργός που έκανε μερικές από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών και είναι τιμή μας να δουλέψουμε μαζί στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά» αναφέρει ο πρόεδρος των Amazon Studios, Ρόι Πράις.

«Από τον ”Νευρικό Εραστή” στη ”Θλιμμένη Τζάσμιν” ο Γούντι βρισκόταν πάντα στο προσκήνιο του αμερικανικού σινεμά και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι για την πρεμιέρα της πρώτης τηλεοπτικής του σειράς, που θα γίνει του χρόνου».

Η Amazon έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο για μία ολόκληρη σεζόν, της οποίας τα επεισόδια θα γράψει και θα σκηνοθετήσει ο Γούντι Αλεν ενώ η σειρά θα είναι διαθέσιμη το 2016 σε ΗΠΑ, Βρετανία και Γερμανία, μέσω της υπηρεσίας Amazon Prime Instant Video.
Ο Γούντι Αλεν πείστηκε από τους ανθρώπους της Amazon να ακολουθήσει το παράδειγμα κι άλλων σκηνοθετών και ηθοποιών του Χόλιγουντ που υπέκυψαν πρόσφατα στη γοητεία της μικρής οθόνης, όπως ο Ντέιβιντ Φίντσερ με το «House of cards» και το «Utopia», ο Κάρι Φουκουνάγκα με το «True Detective», ο Ντελ Τόρο με το «The Strain», οι αδελφοί Κοέν με το «Φάργκο», ο Ολιβερ Στόουν με το «The untold history of the United States», κ.ά.

Πηγή: Εθνος

Read More

And More