Κι όμως ο Χρήστος αποχώρησε !

Πολύ κακό για το τίποτα …Πολύ κακό για το τίποτα τελικά, αφού μετά απο τόσα ποράγματα που ειπώθηκαν και ακούστηκαν για τον Χρήστο Τσακίρη στο «Greek Idol» ,εκείνος αποχώρησε απο το παιχνίδι. Ναι, ο Χρήστος αποτελεί απο την Τρίτη το απόγευμα και μετά παρελθόν για τον Alpha.

Το απόλυτο αουτσάιντερ που κατάφερε να γίνει φαβορί και να φτάσει μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσει μέχρι και το πολυπόθητο συμβόλαιο συνεργασίας με δισκογραφική εταιρία, έκανε την …μεγάλη έξοδο ! Ο Χρήστος αποφάσισε να φύγει, δηλώνοντας σφόδρα ενοχλημένος με τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισε η κριτική επιτροπή, αφού θεώρησε πως τον αδίκησαν κατάφορα, προβάλλοντας προς τα έξω την εικόνα του «τεμπέλη» και του μη «συνεργάσιμου» .

Αυτό δε που δεν μπόρεσε να το προσπεράσει με τίποτα ,είναι το γεγονός πως τον κατηγόρησαν στο τελευταίο live πως «εκμεταλλεύεται» τα παιδιά του για να τσιμπάει …άκοπα και αβασάνιστα ψήφους !

Μετά απο αυτή την εξέλιξη στο παιχνίδι μπορεί να επιστρέψει η Αντιγόνη Ψυχράμη ή αν δεν θέλει η Αντιγόνη , το διαβατήριο της επιστροφής θα πάρει ο Γιώργος Ντούρος.

READ more